Гадяцьким ЦПРПП проведено мастер-майнд для практичних психологів ЗДО

  • 112

Фото без опису

21 липня 2023 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради  проведено мастер-майнд для практичних психологів ЗДО Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад  «Особливості організації діяльності практичного психолога в літній оздоровчий період в ЗДО».

На заході психолог Тетяна Аколович ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти в літній період в умовах воєнного стану. Учасники удосконалили свої знання з теорії та практики психолого-педагогічної підтримки дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації.

Психолог Гадяцького ЦПРПП запропонувала практичних психологам ряд практик для створення, підтримки і розвитку здорового, безпечного, розвивального освітнього середовища: мозковий штурм «Потреби дітей», робота в групах «Реакції дітей на травматичні події», дихальні вправи від Світлани Ройз, індивідуальна робота «Геть з моєї спини!», «Пиріг щастя» та інші.

На завершення мастер-майнду учасники отримали кейси ігор для зняття стресу у дітей.

 

В.о. директора Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ