ЗВІТ про результати проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці Гагаріна в селі Круглик Гадяцької територіальної громади Миргородського району Полтавської області

  • 141

Фото без описуОрганізатором громадського обговорення, виконавчим комітетом Гадяцької міської ради, 13 липня 2023 року на офіційному сайті Гадяцької міської ради опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці Гагаріна в селі Круглик Гадяцької територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

Суб’єкт, що вніс пропозицію: жителі вулиці Гагаріна в селі Круглик Гадяцької територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

Пропозиція: перейменувати вулицю Гагаріна в селі Круглик  Гадяцької територіальної громади Миргородського району Полтавської області  на вулицю Зелена (дуже багато рослинності, зелено) або Шкільна (за назвою об’єкта нерухомого майна, що раніше знаходився на вулиці).

Пропозиції (зауваження) приймались за адресою: 37300, Полтавська область, місто Гадяч, вул. Лесі Українки, 2, у письмовій формі, на ім’я міського голови, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, з 13 липня 2023 року по 13 серпня 2023 року до 16.00 години щоденно, крім вихідних та перерви на обід.

Протягом періоду обговорення письмових пропозицій (зауважень) щодо перейменування вулицю Гагаріна в селі Круглик  Гадяцької територіальної громади Миргородського району Полтавської області, від жителів міста та громади не надходило.