Гадяцьким ЦПРПП проведено перший онлайн-івент з серії «Переваги та можливості вебресурсів Гадяцького ЦПРПП»

  • 82

Фото без опису

Система освіти Гадяцької громади, як і всієї України, функціонує в умовах змін. Розвиваються суспільство, педагогічна наука, удосконалюються інформаційно-комунікаційні технології.

Наявність сайту кожної установи або закладу освіти на сьогодні є обов'язковою умовою успішної діяльності.

З метою допомоги педагогічним працівникам, учням та їхнім батькам зорієнтуватись у сучасному освітньому просторі і діють вебресурси комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради: сайт, сторінка і спільнота у Фейсбуці, Телеграм-канал, представництво на Національній платформі можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay».

Щоб допомогти педагогам розібратися у вирі інформації, комунальна установа «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради ініціювала проведення серії онлайн-івентів для працівників закладів і установ освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Переваги та можливості вебресурсів Гадяцького ЦПРПП».

Перший онлайн-івент «Функціонал та можливості сайту Гадяцького ЦПРПП» було проведено 18 серпня 2023 року. У заході взяли участь 73 педагоги різних фахів  закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад і Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради.

Модератор івенту – директор Гадяцького ЦПРПП Сергій Майборода презентував структуру сайту https://gdc.cprpp.org.ua/ та вказав його особливості.

У ході заходу наголошено, що наявність сайту обумовлюється можливістю оперативно розміщувати офіційну інформацію щодо діяльності Гадяцького ЦПРПП, закладів і установ освіти, що входять до території обслуговування установи. Для учасників освітнього процесу, сайт центру –  це можливість швидко отримати необхідні інформаційні, методичні та навчальні матеріали, а також широке поле для обміну досвідом, ідеями.

Вебресурси Гадяцького ЦПРПП – це засіб для налагодження взаємодії із органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями, засобами масової інформації, поріг для входження в регіональний і національний освітній простір.

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА