Проєкт порядку денного пленарного засідання сорокової позачергової сесії Гадяцької міської ради 8 скликання 7 серпня 2023 року

  • 235

Фото без опису

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 6 місяців 2023 року.
  3. Про внесення змін до структури та загальної чисельності Гадяцького центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Гадяцької міської ради.
  4. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради.
  5. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» на 2022-2024 роки.
  6. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради на 2022 -2024 роки.
  7. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  8. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2020-2024 роки.
  9. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки громадської організації «Гадяцьке міське товариство ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль» на 2023-2027 роки.
  10. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  11. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на  2022-2024 роки.
  12. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2022-2024 роки.
  13. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КПТГ «Гадячтеплоенерго» на 2022-2024 роки.
  14. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Сарське» на 2022-2024 роки.
  15. Про внесення змін до Програми попередження аварійних ситуацій на об’єктах багатоквартирного житлового фонду міста Гадяча на 2022-2026 роки.
  16. Про внесення змін до Програми «Територіальна оборона» на 2023 рік.
  17. Про внесення змін до Програми безпеки на території Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  18. Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  19. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2023 рік.
  20. Про прийняття у 2024 році субвенцій на утримання об’єкті спільного користування від Великобудищанської сільської ради.
  21. Про прийняття у 2024 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Краснолуцької сільської ради.
  22. Про прийняття у 2024 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Лютенської сільської ради.
  23. Про прийняття у 2024 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Петрівсько-Роменської сільської ради.
  24. Про прийняття у 2024 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Сергіївської сільської ради.
  25. Про порядок фінансування з бюджету Гадяцької міської територіальної громади об’єктів спільного користування у 2024 році.
  26. Про перейменування площі 40 – річчя Перемоги в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  27.  Про перейменування вулиці Гагаріна в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  28.  Про перейменування вулиці Комарова в селі Осняги Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  29.  Про перейменування вулиці Гагаріна в селі Круглик Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  30. Про перейменування вулиці Чкалова в селі Островерхівка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  31.  Про затвердження переліку назв  площ, вулиць, провулків у населених пунктах Біленченківського старостинського округу  Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області в новій редакції.
  32. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету  Гадяцької міської ради.
  33. Про затвердження наміру щодо співпраці Гадяцької міської ради та Групи Нафтогаз для реалізації проєктів на території Гадяцької міської територіальної громади.
  34. Про затвердження у новій редакції статуту Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради.
  35. Про прийняття у комунальну власність мережі водопостачання та водовідведення.
  36. Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади.
  37. Про намір передачі комунального майна площею 49 кв.м, яке знаходиться за адресою: вулиця Шевченка, будинок 5, місто Гадяч в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.
  38. Про затвердження договору купівлі-продажу.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача у власність земельної ділянки Наталії Говорун.  
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача у власність земельної ділянки у спільну часткову власність Ганні Іващенко та Віктору Посенку.  
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача у власність земельної ділянки Олександру Гриценку.  
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача у власність земельної ділянки Євгенії Огризько.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача у власність земельної ділянки Валентині Дмитрієвій.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача у власність земельної ділянки Віктору Твердохліб.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ігорю Батьковському.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лідії Зубенко.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Гадяцької міської ради.
  48. Про встановлення земельного сервітуту Наталії Басараб.
  49. Про встановлення земельного сервітуту Анатолію Яременку.
  50. Про встановлення земельного сервітуту Володимиру Варибрусу. 
  51. Про встановлення земельного сервітуту ТОВ «Кегичівське».
  52. Про встановлення земельного сервітуту ТОВ «Кегичівське».
  53. Про встановлення земельного сервітуту фізичній особі-підприємцю Касьяненку Івану Васильовичу.
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Гадяцької міської ради.
  55. Про встановлення земельного сервітуту Вячеславу Мордвянику.
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Гадяцької міської ради.
  57. Про передачу земельної ділянки в оренду для городництва Василю Буту.
  58. Про передачу земельної ділянки в оренду для городництва Сергію Головку.
  59. Про передачу земельної ділянки в оренду для городництва Оксані Геращенко.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передача земельної ділянки в оренду Сергію Фролову.
  61. Про поновлення договору оренди землі Марині Ромасенко.
  62. Про продовження дії земельного сервітуту з ФОП Жигурою Сергієм Петровичем та Олегом Жигурою.
  63. Про скасування рішення тридцять п’ятої позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 03 травня 2023 року № 1621.
  64.  Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 28 січня 2014 року.
  65. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва Івану Панченку.
  66. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва Василю Бразі. 
  67. Про припинення права постійного користування земельними ділянками КП «Гадяч – Агро».
  68. Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 03 травня 2023 року № 1617.
  69. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) АТ «Ощадбанк».
  70. Різне.