Відбулося засідання позачергової сесії міської ради

  • 166

Фото без опису

Майже 70 питань порядку денного розглянули сьогодні під час засідання сорокової позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання, яке провів міський голова Володимир Нестеренко.

У ході засідання ухвалено низку важливих рішень для життєдіяльності нашої громади. Зокрема, внесено зміни до бюджету громади на 2023 рік, програм галузей освіти, медицини, дорожнього господарства, соціального захисту, територіальної оборони тощо. Погоджено п’ять рішень про прийняття у 2024 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від інших громад.

Також депутати прийняли рішення про затвердження нових назв площ, вулиць та провулків у селах громади. Затвердили перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ Центру надання адміністративних послуг.

Половину питань порядку денного складали земельні питання, які переважно стосувались передачі у приватну власність (присадибні ділянки) та поновлення договорів оренди землі.

З усіх розглянутих питань, які були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій, ухвалено відповідні рішення.

Інші новини

Всі новини