Із засідання позачергової сесії

  • 140

Фото без опису

Вчора, 5 жовтня, під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося засідання 41-ї позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання.

Традиційно пленарне засідання розпочалося з хвилини мовчання за всіма загиблими українцями, які віддали своє життя за свободу і вільну Україну, та з виконання Гімну України.

Після чого присутні привітали вихованку «Гадяцької комплексної дитячої спортивно-юнацької школи» Гадяцької міської ради та спортивного клубу «Scorpion Gym», ученицю Гадяцького ліцею №2 імені Михайла Драгоманова Богдану Харченко (тренер Андрій Уніжонний). У липні цього року дівчина взяла участь у Vлітній Гімназіаді України з боксу і стала її срібним призером. Відтак, згідно з Наказом Управління молоді та спорту Полтавської ОВА від 28.07.2023 року №225, гадячанці присвоєно звання кандидата в майстри спорту України. Міський голова Володимир Нестеренко передав юній спортсменці посвідчення та побажав подальших успіхів у спортивній кар’єрі.

Опісля присутні перейшли до розгляду питань порядку денного сесії. Всі вони були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.

Депутати заслухали інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період. Внесли зміни до бюджету громади на 2023 рік, а також до низки міських програм. Зокрема, Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» на 2022-2024 роки, Комплексної програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської територіальної громади «Турбота» на 2023-2027 роки, Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки тощо.

Наприкінці засідання депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів та Верховної Ради України щодо недопущення вилучення коштів з місцевих бюджетів.

З усіх розглянутих питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.

 

Інші новини

Всі новини