Для педагогічних працівників проведено черговий івент«Робота та можливості Google-сайту та сайту в ORG.UA»

  • 71

Фото без опису

Створення персонального сайту педагогічного працівника закладу чи установи освіти є необхідністю, оскільки на своєму власному вебресурсі кожен педагог матиме можливість розповісти всім про свій цікавий досвід, власні «родзинки» у викладанні предмету, обмінюватися цікавою та корисною інформацією з колегами, учнями та їхніми батьками. Створення та використання персонального сайту є однією з важливих форм роботи сучасного вчителя та вихователя. Для педагога це може стати поштовхом для подальшого освоєння нових сучасних вебінструментів та застосунків, можливостей мережі Інтернет та обміну інформацією з колегами, учнями, батьками. Як створити сайт? Який інструмент для цього використати? Що для цього необхідно? Які виконати кроки для створення власного  Google-сайту чи сайту на домені ORG.UA? Чи є інші можливості та ресурси? Як додати новину, розмістити зображення в текстову сторінку та посилання на офіційні сайти установ і організацій? Як завантажити фото, відео, pdf-файл? На ці та інші питання шукали відповіді учасники третього івенту для педагогічних працівників різних категорій «Робота та можливості Google-сайту та сайту в ORG.UA», який проведено у рамках циклу навчальних занять «Переваги та можливості вебресурсів Гадяцького ЦПРПП».

Захід проведено в онлайновому режимі 24 жовтня 2023 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради. 

У онлайн-івенті взяли участь 52 педагоги різних фахів  закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад і Гадяцького профільного ліцею імені Т.Г.Шевченка Полтавської обласної ради.

Модератор івенту – директор Гадяцького ЦПРПП Сергій Майборода розповів і показав як додати новину, розмістити зображення в текстову сторінку та посилання на офіційні сайти установ і організацій? Як завантажити фото, відео, pdf-файл та вказав особливості інструментарію сайтів  

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА