Із засідання виконавчого комітету

  • 66

Фото без опису

25 жовтня під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

Члени виконавчого комітету заслухали звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

У громаді продовжується робота щодо надання мобілізованим громадянам та членам їх сімей матеріальної допомоги в розмірі5 тисяч гривень. З даного питання ухвалено рішення про наданнягрошовоїдопомоги9 особам. По стільки ж отримають і 25 членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, Захисників та Захисниць України, а також чотири поранені бійці.

Крім того, членами виконавчого комітету прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 10 мешканцям громади у зв’язку із скрутним матеріальним становищем. Одинадцять дітей військовослужбовців забезпечено безкоштовним харчуванням.

Також розглянуто питання щодо захисту прав дітей. Зокрема, затверджено висновки комісії з питань захисту прав дитини, припинення та призначення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.