Із засідання сесії міської ради

  • 200

Фото без опису

26 жовтня під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося засідання 43-ї чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання.

Згадавши хвилиною мовчання мужніх та самовідданих воїнів, які віддали своє життя за Україну, її незалежність та цілісність, депутати продовжили свою роботу.

Присутні заслухали інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

Фото без описуПідтримка захисників і захисниць залишається у пріоритеті. Фото без описуДля виконання завдань нашим воїнам на закупівлю необхідних матеріалів та обладнання виділено кошти в розмірі 600 тис. грн. Також передбачено кошти у сумі 20 тис. грн. на потреби місцевих волонтерів, а саме на придання воску для виготовлення воскових свічок.

З метою ефективного використання бюджетних коштів, внесено зміни до діючих програм. Зокрема, до Комплексної програми соціального захисту пільгових категорій громадян на 2023-2027 роки, Програми питна вода Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки тощо. Продовжено Програму забезпечення санаторно-курортним лікуванням осіб з Фото без описуінвалідністю з числа учасників антитерористичної операції/ операції об’єднаних сил на 2024-2028 роки, Комплексну програму соціальної підтримки дітей та молоді в Гадяцькій міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.

Також у ході засідання ухвалено рішення про впорядкування назв низки вулиць та провулків у громаді.

Частина питань, прийнятих під час сесійного засідання, були майновими та земельними.

Загалом у ході роботи розглянуто 66 питань, які стосувались різних сфер життєдіяльності громади, та ухвалено відповідні Фото без описурішення. Попередньо всі питання порядку денного розглянуто на засіданнях постійних депутатських комісій.