Онлайн-консультація для вчителів початкових класів

  • 69

Фото без опису

27 жовтня комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено групову онлайнову тематичну консультацію для вчителів 1 і 4 класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Організація та проведення міського конкурсу для учнів 4 класів «Всезнайко» у 2023/2024 навчальному році».

Модератор заходу – директор Гадяцького ЦПРПП Сергій Майборода інформував вчителів початкових класів, що міський конкурс для учнів 4 класів «Всезнайко» проводиться з метою виявлення творчо обдарованих учнів, розширення й поглиблення знань молодших школярів із предметів, розвитку в учнів уміння самостійно й творчо працювати, проявляти свою начитаність, ерудицію тощо, підтримки талановитих школярів, формування інтересу до поглибленого вивчення навчальних дисциплін. Учасниці заходу ознайомилися з нормативною базою проведення інтелектуальних змагань для учнів початкової школи.

У ході консультації обговорено умови проведення міського конкурсу для учнів 4 класів «Всезнайко» у 2023/2024 навчальному році, зокрема щодо: формування банку завдань конкурсу; участі здобувачів освіти у І та ІІ етапах конкурсу; дати та часу виконання завдань конкурсу; формування складу журі, тощо.

Директором Гадяцького ЦПРПП було також анонсовано підвищення кваліфікації вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

Фото без опису

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА