Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

  • 203

Фото без опису

Кожна дитина потребує великої уваги, терпіння та любові. Але є діти, яким необхідний особливий підхід у вихованні, навчанні та догляді.

Понад десять років у нашому місті діє Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, де створено всі необхідні умови для реабілітації та виховання. Тут діти почувають себе комфортно, затишно, покращують фізичний стан, розкривають свої здібності, здобувають навички поведінки в побуті.

Нині 50 найменших жителів колишнього Гадяцького району, які мають інвалідність чи знаходяться в групі ризику до трьох років, відвідують індивідуальні заняття у фахівців: фізичного реабілітолога, дефектолога, психолога, масажиста, вихователя соціального з асистентом. Реабілітаційні послуги отримують також дітки з інвалідністю, які разом з батьками, рятуючись від бойових дій росії, знайшли прихисток у нашій громаді.

«Незважаючи на виклики та труднощі, які випадають на долю нашої країни через війну, ми продовжуємо підтримувати дітей з інвалідністю. Це – найуразливіша категорія, яка потребує особливої уваги та турботи, незалежно від обставин», – зазначає директор Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Гадяцької міської ради Євген Апарін.