Запрошуємо на персональну виставку художніх робіт Каріни Тренбач

  • 114

Фото без опису

«Квіти життя» – таку назву має персональна виставка художніх робіт Каріни Тренбач, яка невдовзі відкриється в Гадяцький історико - краєзнавчий музей.

Художниця родом з Бахмута Донецької області. Свій творчий шлях відкрила у 7 років. З відзнакою закінчила Бахмутську Школу Мистецтв, потім переймала знання та практичні навички у членів Національної спілки художників України.

Вдосконалювати свої мистецькі навички (живопису, рисунку, петриківського розпису) продовжила в Гадяцькому фаховому коледжі культури і мистецтв імені І.П.Котляревського, закінчивши його з відзнакою. Опісля стала студенткою Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Наразі працює керівником гуртків «Ліплення» та «Моделювання іграшок-сувенірів» у КУ "Гадяцький Будинок дитячої та юнацької творчості" Гадяцькою міської ради.

Мисткиня працює в стилі реалізму. У своїх роботах показує красу дрібних деталей оточуючого світу. Працює в жанрах натюрморту, пейзажу та портрету.

Це вже не перша персональна виставка Каріни. Її роботи, до речі, представлені та продані на благодійному аукціоні зі збору коштів для онкохворих дітей за підтримки фонду «ДАР». Художниця була волонтером на Всеукраїнському фестивалі «З країни в Україну», де проводила майстер-клас із живопису кавою.

Каріна Тренбач – лауреат І ступеня Міжнародного конкурсу класичного та сучасного мистецтва «Brilliantel' Arte», переможець міжнародного конкурсу «Сузір’я Святогір'я», лауреат І ступеня Всеукраїнського конкурсу «Квітуча Україна», що стало поштовхом для подальшої активної участі в різноманітних всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях.

Експозиції виставки, що невдовзі презентуватиметься в Гадяцькому історико-краєнавчому музеї, складається з робіт, виконані в різних техніках та жанрах. Кожна робота є неповторною за глибиною змісту, кольоровою гамою та енергією, вкладеною в улюблену справу життя художниці.

Картини можна придбати й таким чином підтримати наших захисників – частину виручених від продажу коштів буде спрямовано на потреби військових.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису