У Гадячі відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

  • 177

Фото без опису

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для нашої країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, ставши історичними віхами вже новітньої незалежної України.

Революція Гідності сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму і показала важливість національної ідеї. У цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх Героїв з великим серцем і високим духом, спроможних стати на захист свободи та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

На жаль, втрати українського народу продовжуються, гинуть кращі сини нашого роду. Втім, як би ворог не намагався спробувати захопити наші домівки, лишити нас світла чи тепла, але йому не забрати в українців ані Гідність, ані Свободу.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи в Гадячі відбувся мітинг. Керівництво міської ради, представники колективів структурних підрозділів Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету, комунальних установ поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих.

Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!