Тренінг-навчання «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» для вчителів початкових класів

  • 735

Фото без опису

25 листопада за сприяння комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради  в рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» на базі Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради проведено тренінг вже для третьої групи вчителів початкових класів.

Цього дня підвищували кваліфікацію вчителі  закладів загальної середньої освіти Краснолуцької та Сергіївської сільських територіальних громад.

Завдячуючи регіональній тренерці, вчителю початкових класів Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради Світлані Капустянській усі учасники тренінгу працювали у творчих локаціях та провели ряд практичних вправ, адже у сьогоднішній реалії освітній процес потребує нових підходів та інструментів. Учасниці тренінгу користуючись гаджетами використовували цеглинки LEGO, інтерактивні методи навчання. У командах створено багато проєктів, що стимулюють творчу уяву та забезпечують можливість навчання через гру. Все це надає можливість ефективніше реалізувати освітні процеси та досягти поставлених цілей у Новій українській школі.

Зібратись разом – це лише початок, триматись разом – прогрес, а працювати разом – успіх!

Сподіваємося, що зустріч наших педагогів залишила позитивні емоції та враження, а головне – почуття радості від командної роботи.

Висловлюємо подяку тренеру Світлані Капустянській, адміністрації та колективу Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради за створені умови для роботи. Дякуємо за якісну співпрацю, а учасникам – за творчу активність і готовність розвиватися.

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА