Інтерактивна ділова гра для вихователів-методистів і педпрацівників закладів дошкільної освіти

  • 542

Фото без опису

29 листопада комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі закладу дошкільної освіти «Первоцвіт» Гадяцької міської ради проведено інтерактивну ділову гру для вихователів-методистів та педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Національно-патріотичне виховання дошкільників засобами інтегрованої освітньої діяльності».

На початку заходу психолог Гадяцького ЦПРПП наголосила на значущості та важливості національно-патріотичного виховання та мовленнєвого розвитку в житті кожного українця, а особливо на початкових етапах життя для дітей дошкільного віку.

Вихователь-методист ЗДО «Первоцвіт» Ірина Устінова активізувала знання педагогів з мовленнєвого розвитку дошкільників, ознайомила з принципами, методами, прийомами з розвитку мовлення дітей дошкільного віку та розширила уявлення про багатогранність напрямків  педагогічної  діяльності з  національно-патріотичного виховання дошкільників в ході інтерактивної ділової гри.

Вихователі ЗДО «Первоцвіт» Наталія Івасів та Вікторія Шерстюк продемонстрували дидактичні ігри на розвиток мовлення. Порадувала присутніх заняттям для дітей старшого дошкільного віку «Подорож до країни казок» вихователь Оксана Закладна. 

Практичний психолог Людмила Пустовіт навчила методам розслаблення та покращення розумової діяльності за допомогою нейрогімнастики.

У другій частині заходу педагогам запропонували пройти гру-квест «У пошуках скарбів української мови», в якій спікер Ірина Устінова звернула увагу на важливість і якість мовлення вихователя закладу дошкільної освіти. Адже від культури мовлення вихователя залежить культура мовлення дітей.

Наприкінці заходу керівник музичний ЗДО «Первоцвіт» Світлана Гордієнко провела разом з учасниками  флешмоб «З Україною в серці».


 

Інформує психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ