Наші педагоги серед переможців Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу

  • 121

Фото без опису

Підбито підсумки проведення Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти у 2023 році. Цьогоріч Ярмарок проведено з метою забезпечення освітянської спільноти якісними навчальними матеріалами, підняття рівня військово-патріотичного виховання у закладах загальної середньої освіти.

Основними завданнями Ярмарку було поширення інноваційних технологій цифрової освіти, забезпечення педагогічної спільноти Полтавської області якісними навчальними матеріалами, культивування та демонстрація досягнень педагогів у сфері цифрової освіти, втілення ціннісно орієнтованого навчання шляхом забезпечення формування системи цінностей особистості школяра, виховання відповідального, шанобливого ставлення до національних та культурних цінностей українського народу.

Тому Обласний ярмарок кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти – 2023 проходив в максимальній інтеграції з темами військово-патріотичного виховання та предметом «Захист України». Було запропоновано 14 номінацій.

З приємністю повідомляємо, що серед переможців Обласного ярмарку є і наші представники:

ІІ місце у номінації «Захист України. Тематичний план 1» – ЛИСЕНКО Іван Володимирович, учитель фізичної культури та Захисту України Сарського Опорного ліцею Гадяцької міської ради;

ІІІ місце у номінації «Географія (географія + Захист України)» – КОНОНЕНКО Олена Герасимівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель географії Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради;

ІІІ місце у номінації «Сміливість іти за мріями (розробки заходів військово-патріотичного виховання для учнів 5-11 класів)» – ГАЛУШКА Лариса Павлівна, вчитель математики Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради.

Дякуємо нашим освітянам, учасникам, переможцям Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти у 2023 році за вагомий внесок у розвиток національної освіти та цінуємо героїчну працю колег у наближенні Перемоги в надскладних умовах.  

Бажаємо успіхів, оптимізму, миру, єднання, нових творчих злетів і професійних здобутків! Нехай творчий потенціал, палкий ентузіазм та наполеглива праця завжди допомагають досягати поставленої мети! 

Очікуємо на нові успіхи й перемоги!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА