Проведено учнівські олімпіади та Міжнародний мовно-літературний конкурс

  • 51

Фото без опису

2 та 3 грудня відповідно до графіка проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році, у надскладних умовах воєнного часу на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради та Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії (8-11 кл.) і економіки (9-11 класи) та ІІ етап ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (5-11 кл.).

Олімпіади проводилася в очному форматі, згідно з методичними рекомендаціями, розробленими фахівцями Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського.

Попри труднощі в організації і проведенні олімпіадних змагань, оргкомітет та відповідальні за організацію олімпіад і конкурсів у органах управління освітою, закладах загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад, комунальній установі «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради працюють чітко і злагоджено, створюючи умови для участі всім охочим здобувачам освіти.

Усього в олімпіаді з географії взяли участь 47 учнів і учениць 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської, Великобудищанської, Краснолуцької, Петрівсько-Роменської, Сергіївської сільських територіальних громад; в олімпіаді з економіки – 13 учнів і учениць 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської і Краснолуцької сільських територіальних громад. У ІІ етапі ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка взяли участь 55 учнів і учениць 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської сільських територіальних громад.

Про підсумки вказаних інтелектуальних заходів можна дізнатися на сайті Гадяцького ЦПРПП у розділах:

«Плекаємо обдарованість. Супровід інтелектуальних заходів для учнів» – «Учнівські олімпіади у 2023/2024 навчальному році» 

«Плекаємо обдарованість. Супровід інтелектуальних заходів для учнів» –«Учнівські конкурси, змагання, фестивалі» – «Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»

Протягом наступних 10-ти днів буде визначено представників наших громад на ІІІ (обласному) етапі олімпіад з географії і економіки та ІІІ (обласному) етапі ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 

Висловлюємо вдячність колективам Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради та Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради за надану базу для проведення олімпіад та конкурсу.

Щира подяка учням – переможцям за високу результативність та гідну презентацію закладів на рівні громад.

Вітаємо учнів та вчителів, бажаємо натхнення, успіхів та подальших перемог!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА