Вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

  • 83

Фото без опису

Сьогодні ми вшановуємо подвиг Героїв Чорнобиля, які врятували світ від ядерного лиха та згадуємо земляків-ліквідаторів, чиї імена навічно вписані золотими літерами в літопис трагічних подій 37-ої давнини. Заразми знову стаємо свідками, як наші оборонці докладають надлюдських зусиль, щоб відвернути загрозу ядерної війни.

Покладанням квітів та хвилиною мовчання представники Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету спільно з ліквідаторами вшанували пам'ять тих, хто які ціною власного життя зупинив смертоносне дихання атомного реактора та всіх українців, чиє життя забрала страшна війна, розв’язана російським агресором.

За мужність, самовідданість і героїзм у зоні радіаційного лиха ліквідаторам вручено відзнаки. Так, Почесними грамотами Гадяцької міської ради та виконавчого комітету міста Гадяча нагороджено учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, членів міського товариства ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль» Володимира Гайдабуру та Миколу Дувана, грамотами ГО «Гадяцьке міське товариство ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль» – Володимира Бабича, Сергія Саукіна, Григорія Гераська та Віктора Рагуліна.

Також за високий професіоналізм, самовіддану працю у справах соціального захисту населення громадян, постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи, грамотами ГО «Гадяцьке міське товариство ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль» нагороджено начальника відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради Лесю Ільїну та начальника фінансового відділу Гадяцької міської ради Аллу Бабенко.