Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

  • 217

Фото без опису

 

 

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс  «Єдина Україна: становлення національної ідентичності».  

Він абсолютно безкоштовний і уже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло!  

Ведучою курсу стала Марічка Падалко, а експертами й експертками – науковці й науковиці  Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в  Переяславі. 

Цей курс спрямований на формування української національної та громадянської  ідентичності, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України,  волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України – її європейський вибір. 

Протягом курсу розглядатимуть питання: 

- становлення української національної ідентичності через подолання російських міфів подолання байдужості, меншовартості 

- формування активної громадянської позиції 

- українське волонтерство 

Цей курс розроблений для: 

- вчителів і вчительок історії 

- фахівців, залучених до виховної роботи, громадських і волонтерських організацій та реалізації проєктів національно-патріотичного виховання 

- всіх, хто хоче підвищити власний рівень знань про історію України, поглибити знання з  новітньої історії, сучасних процесів державотворення та розвитку українського  громадянського суспільства.  

Курс безкоштовний і доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! за посиланням - https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:eef+EEF-046+Nov2023/about 

Після успішно складеного фінального тесту слухачі отримають сертифікат із 0,2 кредиту  ЄКТС. 

Онлайн-курс розроблений у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України у межах  Програми «Спільнодія», яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з  Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО «Разом проти корупції» за  фінансової підтримки Європейського Союзу.