Відбулося засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради

  • 167

Фото без опису

Сьогодні, 19 грудня, під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради. На порядок денний було винесено 32 питання щодо забезпечення життєдіяльності Гадяцької міської територіальної громади.

У ході засідання члени виконкому розглянули та погодили низку важливих рішень. Зокрема, затвердили рішення про схвалення проєкту бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2024 рік та затвердження Фото без описупроєкту Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2024 рік.

Фото без описуТакож затвердили питання, що стосуються організації харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти громади, проведення суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану, надання грошової допомоги мобілізованим та членам їх родин, пораненому захиснику та двом сім’ям загиблих військовослужбовців на загальну суму 40 тисяч гривень тощо. Чотирьох дітей військовослужбовців забезпечено безкоштовним харчуванням.

У ході роботи було затверджено висновки Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Гадяцької міської ради, Опікунської ради при виконавчому комітеті Гадяцької міської ради з питань опіки та піклування над повнолітніми та обмежено дієздатними особами тощо.

Фото без описуЗ усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.