Інформаційна нарада

  • 45

Фото без опису

18 грудня комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено інформаційну нараду для голів журі I етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України.

Нагадаємо, що основними завданнями цього конкурсу є виявлення та підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування творчого покоління молодих науковців та практиків для різних галузей суспільного життя. На конкурс подаються дослідницькі  роботи проблемно-пошукового характеру. Тематика робіт має відповідати напрямам наукових секцій  наукових відділень  Малої академії наук України.

До роботи у складі журі запрошено 24 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської територіальної громади та Гадяцького ЦПРПП.

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України відбудеться з дотриманням законодавства України про введення воєнного стану в онлайновому режимі.

Консультант Гадяцького ЦПРПП Софія Ємець ознайомила  голів журі з нормативним забезпеченням проведення І етапу конкурсу-захисту, а також особливу увагу звернула, що членам журі треба: вичитувати тексти дослідницьких робіт учасників; комунікувати з учасниками під час постерного захисту й наукової конференції; оцінювати кожен з етапів роботи та визначити призерів; дотримуватися академічної доброчесності на кожному з етапів.

Головам журі надано рекомендації щодо оцінювання науково-дослідницьких робіт.

Усі учасники наради отримати відповіді на поставлені запитання, які обов’язково врахують при оцінюванні робіт юних науковців.

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Софія ЄМЕЦЬ