Наша представниця стала переможницею вікторини «Нове озброєння Збройних Сил України» під час обласної військово-патріотичної гри «Петлюрівський вишкіл»

  • 95

Фото без опису

З метою формування в учнівської молоді патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадянського та конституційного обов’язку Комунальним закладом «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради» в онлайновому форматі проведено обласну військово-патріотичну гру «Петлюрівський вишкіл».

Цього року у грі взяли участь 54 команди з 29 територіальних громад Полтавщини, а це 455 осіб із закладів освіти області. Серед учасників були і переможці відкритих міських змагань військово-патріотичної гри «Петлюрівський вишкіл-2023» – команда «Перша сотня» Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради (керівники команди Іван Лисенко та Олександр Карасюк).

Учасники змагалися в інтелектуальних вікторинах: «Нове озброєння Збройних Сил України», «Основи топографічної підготовки», «Вибухонебезпечні предмети», «Рятівник».

Також учнівська молодь продемонструвала свої уміння та навички у конкурсах: «Розбирання та складання макету автомата», «Спорядження магазину набоями», «Розбирання та складання макету пістолета Макарова», «Домедична допомога».

Переможці та призери особистого заліку та заліку команд в окремих конкурсах та змаганнях нагороджені грамотами Комунального закладу «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради». Приємно, що серед переможців і наша представниця – командир команди «Перша сотня» ДАРІЯ ШАТРАВА, яка виборола І МІСЦЕ у вікторині «Нове озброєння Збройних Сил України».

Дякуємо Дарії, дякуємо усій «Першій сотні» та їх наставникам, що долучилися до обласної військово-патріотичної гри «Петлюрівський вишкіл», показали свою майстерність та кмітливість.

Тримаємо стрій!

Все буде Україна!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА