Участь у всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2024» – позитивний вектор професійного зростання наших педагогів

  • 142

Фото без опису

У грудні 2023 року у Полтавській академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського у онлайновому режимі проведено відбірковий етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література» та «Фізика». 

До участі в першому турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» зареєстровано 58 учасників.

Від закладів освіти Гадяцької міської територіальної громади участь у конкурсі взяла, у номінації «Образотворче мистецтво», РОМАНОВСЬКА Лідія Василівна – учитель образотворчого мистецтва Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради.

Конкурсанти виконували тестові завдання з фаху та методики викладання відповідних навчальних предметів, проводили майстерки, представляли власний досвід, виконували практичні завдання у межах навчального предмета та відповідали на питання членів журі. Попередньо члени журі ознайомилися з надісланими матеріалами конкурсантів. До складу фахових журі увійшли методисти ПАНО ім. М.В. Остроградського, науковці, консультанти ЦПРПП, педагогічні працівники області.

І от члени журі обрали п’ятірку кращих педагогів у кожній номінації (за сумою набраних балів) для участі у фінальному етапі. Приємно, що до п’ятірки кращих у своїй номінації потрапила і наша представниця. Попереду її чекає фінальний етап першого туру всеукраїнський конкурсу, тож бажаємо їй подальших творчих злетів, наснаги, терпіння, оптимізму, успіху і, звичайно ж, ПЕРЕМОГИ!

Фінальний етап конкурсу відбудеться з 29 січня до 02 лютого 2024 року і включатиме випробування: «Методичний практикум», «Практична робота», «Дослідження», «Аналіз твору мистецтва», «Аналіз поетичного твору», «Написання есею», «Фізичний експеримент» та «Урок».

Шановна Лідіє Василівно! Сподіваємося, що конкурс розкриває перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! Ви – наша гордість! Так тримати! І з таким же настроєм і завзятістю крокуйте вперед до нових перемог та вершин! Нехай Вам щастить у всьому!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА