Звернення міського голови Володимира Нестеренка з Днем Соборності України

  • 64

Фото без опису

Шановні жителі Гадяцької громади!

Щиро вітаю усіх з одним із найважливіших державних свят  - Днем Соборності України!

Сто п’ять років тому, вперше за багато століть, всі українські землі об’єдналися у межах єдиної держави. Саме тоді  було проголошено Акт Злуки Української та Західноукраїнської народних республік. Усі, хто тоді зібралися на Софіївській площі у Києві та у сотнях українських міст і містечок, чітко усвідомлювали -  вони представники єдиної української нації, мають спільні цінності, спільну історію, спільних героїв.

Соборність – не лише збереження пам’яті про минуле, а й запорука наших спільних дій у складних умовах сьогодення. Сьогодні, на превеликий жаль,  перед нашою державою постали нові виклики: ми змушені зі зброєю в руках протистояти російській військовій агресії, відстоювати своє право на державність і неподільність.

Соборність – це об’єднання нації в єдине ціле, згуртованість всіх громадян держави України. Соборність – це спільна оборона силами кожного з нас. Нехай же наша державницька діяльність позначається справами, спрямованими на захист, розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.

Хай воля і любов до рідної землі згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Щиро бажаю всім міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, заради нашої Перемоги, успіхів та нових досягнень на благо рідної України!

 

 

З повагою

міський голова Володимир Нестеренко