Гадяцький ІРЦ отримав сучасну інтерактивну панель

  • 102

Фото без опису

Тепер заняття в комунальній установі «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради проходитимуть ще цікавіше та змістовніше. У вихованців закладу, мешканців шести громад, з’явилась можливість користуватись інтерактивною панеллю від BRIQLIGHT.

Сучасне інтерактивне обладнання вартістю 130 тисяч гривень надійшло до закладу в рамках реалізації грантового проекту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» за сприяння Гадяцької міської ради та підтримки громад-партнерів – Сергіївської, Петрівсько-Роменської, Лютенської, Краснолуцької та Великобудищанської громад.

Програмне забезпечення налiчує комплекс 87 розвиваючих програм для навчання та реабілітації дiтей з особливими ocвітніми потребами.

Директор Гадяцького ІРЦ Світлана Шкрьоба зазначає, що заняття з iнтерактивною панеллю сприяють розвитку загальної моторики та координації pyxiв, формуванню та розвитку комунiкативних навичок, а також розвитку швидкостi реакцiй, гнучкостi мислення; розвитку психічних процесiв: сприймання, пам'ятi, мислення, уваги та уяви.

– Щиро дякуємо за підтримку міському голові Володимиру Нестеренку, фахівцям відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету міської ради, начальнику відділу світи, молоді та спорту міської ради, представникам Великобудищанської Сергіївської, Петрівсько-Роменської, Лютенської, Краснолуцької  громад, – наголосила директор Гадяцького ІРЦ.