Вітаємо переможниць обласної олімпіади з української мови та літератури!

  • 110

Фото без опису

Всеукраїнська олімпіада з української мови та літератури є однією з форм популяризації нашого мовного багатства. Справа мови – це не просто справа національного престижу, самоідентифікації, національної гідності – це справа повноцінного людського буття.

Як уже повідомлялося раніше, 20 січня 2024 року випробуваннями з української мови та літератури в області стартував ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо ученицю 8 класу Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради Валерію ПИСАНКУ та ученицю 10 класу Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради Софію ВИСОЧЕНКО, які отримали відмінний результат – виборовши ІІІ місця.

Дівчата, ваша перемога – результат наполегливої праці, творчого пошуку й таланту.  Бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Висловлюємо вдячність учителям-словесникам Мікульській Аллі Сергіївні та Вовк Катерині Миколаївні за якісну підготовку наших представниць до інтелектуальних змагань.  

Спільно до Перемоги!


 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА