Проєкт порядку денного пленарного засідання сорок шостої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 25.01.2024

  • 210

Фото без опису

Проєкт

 

Порядок денний пленарного засідання сорок шостої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 25.01.2024

  1. Про звіт міського голови про роботу виконавчих органів міської ради в 2023 році.
  2. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на 2022-2024 роки.
  3. Про внесення змін до Комплексної програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської територіальної громади «Турбота» на 2023-2027 роки.
  4. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  5. Про внесення змін до Програми захисту населення і територій Гадяцької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню на 2022-2025 роки.
  6. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2024 рік.
  7. Про внесення змін до Положення про комісію з розгляду питань надання разової грошової допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.
  8. Про затвердження структури, загальної чисельності та штатного розпису комунального підприємства «Видавництво «Гадяч» Гадяцької міської ради на 2024 рік.
  9. Про надання орендної знижки.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою Світлані Олексієнко.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою Олені Клепачовій.
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, Роману Юхименку.
  13.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Володимиру Батьковському.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Наталії Ходатенко.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Миколі Литвиненку.
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача земельної ділянки в оренду для городництва  Михайлу Дядечкіну.
  17. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної для випасання худоби Олександру Мурку.
  18. Про поновлення договору оренди землі ТДВ «Гадяцький елеватор».
  19. Про дострокове припинення повноважень депутата Гадяцької міської ради.
  20. Різне.