Гадяцьким ЦПРПП проведено онлайнову консультаційну нараду «Особливості проведення обласних олімпіад і конкурсів у 2023/2024 навчальному році»

  • 64

Фото без опису

24 січня проведено онлайнову консультаційну нараду для представників адміністрацій (директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи) та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Особливості проведення обласних олімпіад і конкурсів у 2023/2024 навчальному році», яку ініціював і провів колектив комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради.

На консультаційній нараді були присутні представники органів управління у сфері освіти, закладів загальної середньої освіти території обслуговування Гадяцького ЦПРПП, усього 32 особи.

Відкрив нараду директор Гадяцького ЦПРПП Сергій Майборода. Він підкреслив необхідність дотримання заходів безпеки для учасників олімпіад і конкурсів, зебезпечення організаційних та технічних вимог для роботи в дистанційному форматі, звернув увагу на дотримання норм академічної доброчесності та формування пакету документів учасника інтелектуальних змагань, вимог до його оформлення.

Координатори проведення ІІІ етапу олімпіад з біології, хімії та математики (Софія Ємець), інформаційних технологій, трудового навчання (технологій) (Віталій Лисенко), іноземних мов та мовно-літературних конкурсів (Надія Мирошниченко), зупинилися на важливих аспектах олімпіад: комунікація з учасниками, особливості проведення обласних олімпіад і конкурсів у 2023/2024 навчальному році, технічне забезпечення учасників інтелектуальних заходів для дітей і учнівської молоді. Фахівці Гадяцького ЦПРПП надали відповіді на запитання щодо організаційно-методичного супроводу проведення олімпіад і конкурсів.

Нагадуємо, що ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад і мовно-літературних конкурсів стартував 20 січня 2024 року і триватиме до 25 лютого 2024 року. Заходи проводитимуться у дистанційній формі з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА