Учнівські олімпіади та конкурси

  • 107

Фото без опису

27-28 січня за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з економіки, біології, технологій (трудового навчання), математики і ІІІ (обласний) етап ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У обласних олімпіадах і конкурсі взяли участь 35 здобувачів освіти, які представляли заклади загальної середньої освіти Гадяцької міської та Великобудищанської, Краснолуцької, Петрівсько-Роменської, Сергіївської сільських територіальних громад.

Ці інтелектуальні змагання цьогоріч проводяться Департаментом освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації спільно з Полтавською академією неперервної освіти ім. М.В.Остроградського у дистанційній формі з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

Супровід проведення вказаних інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Дякуємо за безпечну локацію адміністрації та технічному персоналу Гадяцького ліцею №3 імені  Івана Виговського Гадяцької міської ради.

Про підсумки олімпіад і конкурсу буде повідомлено на сайті Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського, після перевірки робіт учасників членами журі. 

Учасникам і учасницям обласних олімпіад і конкурсу бажаємо тільки успіхів та перемог!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА