Вітаємо переможців обласної олімпіади з біології!

  • 133

 

Фото без описуЯк уже повідомлялося раніше, 27 січня в області проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. В інтелектуальних змаганнях брали участь 120 учасників і учасниць з усієї Полтавщини, які на практиці підтвердити свої знання з біології, ерудицію та вміння знаходити відповіді на складні завдання. Традиційно олімпіада з біології складалася з теоретичного та практичного турів і проходила в дистанційному форматі.

Над оцінюванням робіт учасників олімпіади працювало фахове журі, яке визначило переможців, серед яких і наші представники:

диплом ІІ ступеня отримав учень 9-В класу Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради Гліб ГУБАР (учитель Лукаш Валентина Іванівна);

диплом ІІІ ступеня отримала учениця 10 класу Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради Вєроніка ЗЄНКОВА (учитель Репецька Ірина Володимирівна).

Вітаємо всіх юних біологів, які представляли Гадяцьку громаду на обласному рівні, з безцінним досвідом, який вони набули під час олімпіади.

Дякуємо педагогам за ретельну підготовку учнів до випробувань олімпіади, а переможцям бажаємо подальших навчальних досягнень та успіхів у творчих звершеннях.

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА