Вітаємо переможниць обласної олімпіади з економіки!

  • 180

Фото без опису

Обдарованість дитини… Що це таке? Можливо це своєрідна іскра Божа, яку треба відшукати в її душі і допомогти не тільки не згаснути, а спалахнути полум’ям…

Як уже повідомлялося раніше, 27 січня 2024 року в області проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. В олімпіаді брали участь 17 учасників і учасниць з 8 територіальних громад Полтавщини.

Журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо наших представниць – учениць Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради, які продемонстрували високі знання та ерудицію з економіки: Дарія РАКОЧІЙ (11 клас) виборола ІІ місце, Анна СУШКО (9 клас) – ІІІ місце.

Це відмінний результат і безперечний успіх!

Педагогічну підтримку нашим переможницям надала Гарнага Світлана Іванівна, яка докладає максимальних зусиль для створення у закладі освіти системи пошуку, розвитку й педагогічної підтримки талановитих підлітків, стимулювання творчого самовдосконалення молоді, самореалізації у сучасному суспільстві.

Щиро вітаємо наших переможниць і їх наставницю! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та успіхів у навчанні. Нехай ця перемога стане лише початком ще більших нових досягнень!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА