Представниця Гадяцької громади стала третьою на випробуваннях обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

  • 204

Фото без опису

З 29 січня до 1 лютого в Полтавській академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського в онлайновому режимі відбувалися конкурсні випробування для 20-ти кращих учителів області – учасників фінального етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика».

Зазначаємо, що і цьогоріч серед фіналістів обласного конкурсу була представниця Гадяцької міської територіальної громади – учитель образотворчого мистецтва Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради Лідія РОМАНОВСЬКА. Креативно, творчо, майстерно та на високому рівні учителька продемонструвала свої професійні компетентності та вміння вдало використовувати сучасні методи навчання та виховання дітей і учнівської молоді.

 

Після всіх випробувань члени журі визначили переможців та лауреатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024». За підсумками конкурсу, ми щиро вітаємо нашу представницю, адже вона виборола підсумкове третє місце у номінації «Образотворче мистецтво» і стала лауреатом фінального етапу обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Вітаємо Лідію Василівну з цим успіхом! Пишаємося професійною, талановитою та креативною вчителькою, яка вкотре довела, що найкращі вчителі працюють у закладах освіти Гадяцького краю.

Участь у професійних конкурсах дає можливість нашим вчителям набути нового педагогічного досвіду та поділитися власними напрацюваннями.

Так тримати!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА