У Гадячі проведено ІІ тур ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

  • 65

 

Фото без описуОлімпіада з математики – це простір для розширення і поглиблення знань, пізнання нового, розвитку математичної інтуїції та нестандартного мислення, розкриття інтелектуального потенціалу; платформа, де плекають та зрощують таланти.

4 лютого за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова проведено ІІ тур ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Ці інтелектуальні змагання цьогоріч проводяться Департаментом освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації спільно з Полтавською академією неперервної освіти ім. М.В.Остроградського у дистанційній формі з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні  та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

Зауважимо, що у 2023/2024 навчальному році перевірити свої знання, практичні вміння, навички, а також творчі здібності з математики вперше могли учні 4-11 класів закладів загальної середньої освіти. Від Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Сергіївської територіальних громад участь у олімпіаді брали 14 здобувачів освіти – переможців ІІ (міського, територіального) етапу олімпіади.

Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради.

Адміністрація Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова подбала про створення належних умов для проведення олімпіади.

Про підсумки олімпіади з математики буде повідомлено на сайті Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського після перевірки робіт членами журі.

Учасникам заходу бажаємо подальших успіхів у розв’язуванні нетривіальних математичних завдань і вдалих виступів на олімпіадах, турнірах і конкурсах!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА