Експрес-нарада

  • 77

Фото без опису

З 12 по 21 лютого проводитимуться презентації авторських концепцій підручників, поданих на конкурсний відбір підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (7 клас).

Представники авторських колективів розкажуть про особливості реалізації навчальної програми за створеним підручником, охарактеризують специфіку й унікальність цього навчального видання.

Онлайн-презентації будуть доступні на YouTube-каналі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за посиланням: https://www.youtube.com/@user-ts3zr9rb5q/featured 

З оригінал-макетами підручників можна буде ознайомитися з 9 лютого 2024 року в Електронній бібліотеці ІМЗО  за посиланням: https://lib.imzo.gov.ua/ 

07 лютого 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено онлайнову експрес-нараду для осіб, відповідальних  за  конкурсний відбір підручників для учнів 7 класу. 

У ході заходу консультант Гадяцького ЦПРПП Надія Мирошниченко інформувала представників закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад про організацію роботи закладів щодо конкурсного вибору учителями підручників для 7 класу НУШ та забезпечення виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 02 жовтня 2023 року № 1186.

Наголошено, що основні інструктивно-методичні вимоги та нормативи до проведення конкурсного відбору підручників містяться у додатку 1 до листа Міністерства освіти і науки України від 26 січня 2024 року № 1/1472-24 «Про забезпечення виконання наказу МОН від 02 жовтня 2023 року №1186». Відповідальним також презентовано «Інфографіку замовлення підручників у лютому 2024 року. 7 клас НУШ» від Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського.

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій Майборода