У Гадячі проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, інформаційних технологій, хімії та англійської мови

  • 171

 

Фото без опису10-11 лютого за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, інформаційних технологій, хімії та англійської мови.

У вказаних заходах для творчої учнівської молоді взяли участь 19 здобувачів освіти, які представляли заклади загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Сергіївської територіальних громад.

Ці інтелектуальні змагання цьогоріч проводяться Департаментом освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації спільно з Полтавською академією неперервної освіти ім. М.В.Остроградського у дистанційній формі з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Адміністрація Гадяцького ліцею № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради подбала про створення належних умов для проведення олімпіад.

Про підсумки олімпіад буде повідомлено, після перевірки робіт членами журі, на сайтах Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського https://pano.pl.ua/ і комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради https://gdc.cprpp.org.ua/ 

Учасникам інтелектуальних змагань бажаємо тільки успіхів та перемог!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій Майборода