На допомогу при виборі насіння та садивного матеріалу

  • 87

Фото без опису

Спеціалістами відділу контролю у сфері  насінництва,  розсадництва та якості зерна Головного управління  Держпродспоживслужби в  Полтавській області постійно надаються консультації сільськогосподарським підприємствам, фермерським господарствам, одноосібникам, фізичним особам-підприємцям щодо вимог законодавства в сфері насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин та заходів запобігання поширення та обігу підробленого та некондиційного насіння.

У разі невідповідності показників посівних якостей придбаного насіння показникам, зазначеним у сертифікаті, що засвідчує посівні якості насіння, Законом України  «Про насіння і садивний матеріал» передбачено проведення арбітражного (експертного) визначення посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу. Арбітражне визначення проводиться Головним управлінням Держпродспоживслужби у Полтавській області за заявою фізичної особи-підприємця або юридичної особи.

Дотримуйтесь  порад фахівців! Заощаджуйте свої кошти на етапі покупки, щоб не звести нанівець усі свої зусилля із вирощування  сільськогосподарських культур.

Фото без опису

 

 ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області