Вітаємо переможців обласної учнівської олімпіади з хімії!

  • 70

 

Фото без опису10-11 лютого 2024 року в області проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Перевірити свої інтелектуальні здібності, знання з предмета виявили бажання 62 учасники і учасниці з усієї Полтавщини, які на практиці підтвердити свої знання з хімії, ерудицію та вміння знаходити відповіді на складні завдання. 

Традиційно олімпіада з хімії складалася з теоретичного та практичного турів і проходила в дистанційному форматі.

Над оцінюванням робіт учасників олімпіади працювало фахове журі, яке визначило переможців, серед яких і представники Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради, які отримали дипломи ІІ ступеня –учениця 8-А класу Дар’я ДУЛИЧ та учень 9-Б класу Артем ШУЛІК.

Щиро вітаємо Дар’ю та Артема з перемогою та пишаємось такими талановитими учнями. Бажаємо успіхів у навчанні, нових творчих та інтелектуальних досягнень і перемог.

Висловлюємо вдячність учителю хімії Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради Ірині Миколаївні Литвиненко, яка підготувала наших переможців. Адже за кожною учнівською перемогою стоїть величезна, кропітка, систематична, творча та наполеглива праця вчителя.

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА