Гадяцьким ЦПРПП проведено семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти

  • 102

Фото без опису

 

 

 

20 лютого комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі закладу дошкільної освіти «Веснянка» комбінованого типу для дітей віком від 1 до 6 (7) років Гадяцької міської ради проведено семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Дошкільна освіта можливостей: успішний кейс інновацій сьогодення на порозі від минулого до майбутнього».

Психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна Аколович ознайомила учасниць заходу з основами самореалізації педагога ЗДО як одиного із чинників збереження ментального та фізичного здоров'я

Директор ЗДО «Веснянка» Тетяна Гура розповіла про зміни та нові підходи в атестації педагогічних працівників.

Спікерки семінару-практикуму – вихователі ЗДО «Веснянка»: Лариса Середа, Ірина Левун, Руслана Іващенко продемонстрували свої професійні, творчі здобутки. Зокрема, учасниці ознайомилися з творчою майстернею «Люби і знай свій рідний край – звичаї не забувай», діловою грою «Все життя – наша гра», методичним квестом «Казкотерапія – шлях до пізнання себе», майстер-класом «Використання інформаційно-комунікативних технологій в роботі  педагогів». 

На заході учасниці вчилися створювати дидактичні ігри за допомогою програми PowerPoint, познайомилися з віртуальними подорожами за допомогою Google карт, які презентувала вихователь ЗДО «Веснянка» Юлія Басовька.

Практичний психолог ЗДО «Веснянка» Олена Живогляд провела арт-терапевтичну вправу «Шлях героя», а з музичним керівником Марина Степаненко поринули у чарівний світ  музичної казки  «Казка про веселі нотки».

Творча та позитивна атмосфера панувала протягом усього заходу і сприяла розв’язанню поставлених завдань та очікувань.

 

Інформує психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ