Проєкт порядку денного пленарного засідання сорок сьомої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 22.02.2024

  • 181

Фото без опису

 

  1. Про визнання повноважень депутата Гадяцької міської ради восьмого скликання.
  2. Про внесення змін до постійної комісії Гадяцької міської ради восьмого скликання з питань промисловості, земельних ресурсів та екології.
  3. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  4. Про звіт старости Біленченківського старостинського округу про роботу в 2023 році.
  5. Про звіт старости Сарського старостинського округу про роботу в 2023 році.
  6. Про роботу Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства у 2023 році.
  7. Про роботу КП «Гадяч-житло» у 2023 році.
  8. Про роботу КПТГ «Гадячтеплоенерго» у 2023 році.
  9. Про роботу МКП «Комунсервіс» у 2023 році.
  10. Про роботу КП «Добробут» у 2023 році.
  11. Про роботу КП «Сарське» у 2023 році.
  12. Про роботу КП «Гадяч-агро» у 2023 році.
  13. Про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 2023 рік.
  14. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  15. Про внесення змін до Програми розвитку культури і туризму Гадяцької міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
  16. Про внесення змін до Програми забезпечення санаторно-курортним лікуванням осіб з інвалідністю з числа учасників антитерористичної операції/ операції об’єднаних сил на 2024-2028 роки.
  17. Про внесення змін до Комплексної програми реабілітації та соціальної підтримки ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Гадяцької міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  18. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту пільгових категорій громадян на 2023-2027 роки.
  19. Про внесення змін до Програми інформатизації Гадяцької міської територіальної громади «Цифрова Гадяцька громада» на 2024-2026 роки.
  20. Про внесення змін до Програми розвитку регіонального ландшафтного парку «Гадяцький» на 2024-2026 роки.
  21. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  22. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2022-2024 роки.
  23. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Сарське» на 2022-2024 роки.
  24. Про внесення змін до Програми попередження аварійних ситуацій на об’єктах багатоквартирного житлового фонду міста Гадяча на 2022-2026 роки.
  25. Про внесення змін до Програми захисту населення і територій Гадяцької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню на 2022-2025 роки.
  26. Про внесення змін до Програми «Територіальна оборона» на 2024 рік.
  27. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2024 рік.
  28. Про затвердження Положення про відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради в новій редакції.
  29. Про перейменування вулиці Андрієвського в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  30. Про перейменування вулиці Волгоградська в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  31. Про перейменування вулиці Гагаріна в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  32. Про перейменування вулиці Кіндратенка в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  33. Про перейменування вулиці Корзуна в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  34. Про перейменування вулиці Мічуріна в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  35. Про перейменування вулиці Осипенко в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  36. Про перейменування вулиці Степаненка в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  37. Про перейменування вулиці Устінова в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  38. Про перейменування провулку Волгоградський 1 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  39. Про перейменування провулку Волгоградський 2 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  40. Про перейменування провулку Гагаріна в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  41. Про перейменування провулку Корзуна в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  42. Про перейменування провулку Степаненка в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  43. Про перейменування вулиці Гагаріна в селі Сари Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  44. Про перейменування вулиці Мічуріна в селі Сари Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  45.  Про перейменування вулиці Чкалова в селі Сари Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  46. Про перейменування провулку  I-й Мічуріна в селі Сари Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  47. Про перейменування провулку  II-й Мічуріна в селі Сари Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  48. Про перейменування провулку Чкалова в селі Сари Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  49. Про перейменування вулиці Павлова в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  50. Про перейменування вулиці Пушкіна в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  51. Про перейменування вулиці Тімірязєва в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  52. Про перейменування провулку Лермонтова в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  53. Про перейменування провулку Маяковського в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  54. Про перейменування провулку Матросова в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  55. Про перейменування провулку Павлова в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  56. Про перейменування провулку Панфілова в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  57. Про перейменування провулку Тімірязєва в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  58. Про перейменування провулку Чкалова в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  59. Про перейменування провулку Банний 1 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  60. Про перейменування провулку Банний 2 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  61. Про перейменування провулку Грунський 1 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  62. Про перейменування провулку Грунський 2 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  63. Про перейменування провулку  Грунськи 3 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  64. Про перейменування провулку  Заводський 1  в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  65. Про перейменування провулку Заводський 2 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  66. Про перейменування провулку  Польовий 1 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  67. Про перейменування провулку Польовий 2  в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  68. Про перейменування провулку  Польовий 3 в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  69. Про перейменування вулиці Садова 1 в селі Малі Будища Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  70. Про перейменування вулиці Садова 2 в Малі Будища Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  71. Про перейменування провулку Польовий 1 в селі Біленченківка міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  72. Про перейменування провулку Польовий 2 в селі Біленченківка  Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  73. Про перейменування провулку Польовий 3 в Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  74. Про затвердження переліку назв площ, вулиць, провулків у населених пунктах Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області
  75. Про прийняття у власність індивідуально визначеного майна.
  76. Про намір передачі комунального майна площею 28,1 кв.м, яке знаходиться за адресою: вулиця Драгоманова, будинок 8, місто Гадяч в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.
  77. Про намір передачі комунального майна площею 12,8 кв.м, яке знаходиться за адресою: вулиця Полтавська, будинок 17А, місто Гадяч в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.
  78. Про надання дозволу Комунальному підприємству «Гадяч-житло» на передачу в оренду комунального майна.
  79. Про зменшення розміру орендної плати.
  80. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Людмилі Яблоковій.
  81. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Надії Височенко.
  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Сергію Гаврилку.
  83. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Олександру Білоусу.
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Валентині Усенко.
  85. Про поновлення договорів оренди землі ТОВ «НАФТОЗБУД».
  86. Про поновлення договору оренди землі ФОП Фесенку Анатолію Вікторовичу та ФОП Мільніченку Олександру Миколайовичу.
  87. Різне