Із засідання виконавчого комітету

  • 135

Фото без опису

Сьогоднішнє засідання виконавчого комітету, яке відбулося під головуванням міського голови Володимира Нестеренка, традиційно було насичено розглядом питань, які найбільше хвилюють жителів нашої громади. Особливо тих категорій громадян, які потребують соціального захисту та матеріальної підтримки.

А саме: надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям; питання вартості харчування пільгових категорій дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти тощо.

Зокрема, членами виконавчого комітету ухвалено рішення про надання разової грошової допомоги:

🔸 мобілізованим та їхнім сім’ям – 10 особам по 5 тисяч гривень кожному,

🔸 на лікування пораненим бійцям – 4 особи по 5 тисяч гривень кожному,

🔸на лікування військовослужбовцям у зв’язку з погіршенням стану здоров’я під час участі в бойових діях – 5 осіб по 5 тисяч гривень кожному,

🔸членам сімей загиблих учасників АТО/ООС, захисників та захисниць України, які загинули під час захисту незалежності та цілісності нашої держави – 4 особи,

🔸на лікування незахищеним верствам населення громади – 42 особи.

Загалом на ці цілі виділено 194,5 тисяч гривень.

Крім того, 9 дітей військовослужбовців забезпечено безкоштовним харчуванням.

Також на порядок денний винесено питання, що стосувалися надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неналежного виконання батьківських обов'язків, влаштування малолітніх дітей в сім'ю патронатного вихователя тощо. Заслухано звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств та установ громади за 2023 рік.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Життя триває... Тож продовжуємо підтримувати життєзабезпечення та функціонування громади, піклуватись про безпеку її мешканців, допомагати нашим захисникам та захисницям.

Інші новини

Всі новини