Вшанували українських добровольців

  • 62

Фото без описуУ цей березневий день ми вшановуємо тих, хто добровільно став на захист рідної землі.

10 років тому, коли Україна зазнала ворожого натиску, на допомогу прийшли тисячі громадян, поклавши на вагу свою кар'єру, сім'ю, життя в інших країнах, обравши захист своєї Батьківщини. Добровольці стали неоціненною підтримкою для української армії у найважчі моменти і показали, що в серці нашої країни живе справжній дух героїзму та відданості.

Хоробрість, рішучість та щире прагнення захистити свою країну показали всьому світу, ось що означає – бути добровольцем.

Шануємо мужність кожного та дякуємо за захист боронити Батьківщину від загарбників. Вдячні тим, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних сил; тим, хто став до лав територіальної оборони; і тим, хто всіляко допомагає оборонцям та готовий стати до їхніх лав завтра.

Разом з тим біль огортає серця за земляками, які віддали своє життя за волю і свободу України. 70 – саме стільки втратила Гадяччина своїх синів і доньок протягом 10 воєнних років.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до Пам’ятного Знаку захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та до стіни Пам’яті загиблих Героїв вшанували пам'ять полеглих воїнів.