Проведено тренінг «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення»

  • 67

Фото без опису

 

 

 

На базі Гадяцького ліцею №1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради, за сприяння комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради для вчителів початкових класів, вихователів ГПД та асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської територіальної громади було проведено тренінг за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення» у рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти.

Наші педагоги працювали з Світланою Капустянською, регіональною тренеркою, учителем початкових класів Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки, яка продемонструвала на практиці партнерську роль педагога-дизайнера освітнього процесу, як вибудовувати взаємодію з дітьми відповідно до їхніх інтересів і потреб з урахуванням освітнього контексту.

Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, активно включалися у роботу, фантазували, креативно та творчо підходили до виконання поставлених завдань, щиро ділилися досвідом, що сприяло, підвищенню фахового рівня та професійної майстерності учасників тренінгу.

Учасники отримали потужний позитивний імпульс для подальшої реалізації реформи НУШ.

Висловлюємо вдячність тренеру Світлані Капустянській, адміністрації та колективу Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради за створені умови для роботи. Дякуємо за якісну співпрацю, а учасникам – за творчу активність і готовність розвиватися.

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА