Гадяцькі волейболістки вибороли срібні нагороди на фінальних змаганнях чемпіонату Територіальної організації ГО «ВФСТВ «Колос» у Полтавській області!

  • 52

Фото без опису

За підтримки Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації, за сприяння Полтавського обласного відділення НОК України і федерації волейболу в місті Миргород завершилися фінальні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Полтавській області з волейболу серед дівчат 2008 року народження і молодших.

З 21 команди, які стартували в змаганнях, 6 найкращих змагалися за звання чемпіона. До шістки кращих потрапили і представниці Гадяцької міської і Лютенської сільської територіальних громад.

Усі учасниці змагань продемонстрували високу майстерність та професіоналізм у грі з волейболу. Кожна з ігор була насиченою, цікавою та динамічною. Їх можна охарактеризувати як непередбачувані та інтригуючі, з сильними подачами та продуманою тактикою.

У підсумку команда Гадяцької міської територіальної громади (тренер Антон Уніжонний) виборола срібні нагороди.

Для юних спортсменок – це великий досвід отримання неймовірної енергетики, яка приносить величезне задоволення, бажання працювати і рухатися далі.

Серед кращих гравчинь і наша представниця – учениця 10 класу Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Марина Розколотько.

Спортивні змагання – це ті емоції, яких часом бракує в буденному житті, той адреналін, який заряджає та дає поштовх рухатись вперед. Нічого не об'єднує людей краще за спільну мету та жагу до перемоги. Хоч в змаганнях брали участь команди з різних куточків Полтавщини, проте ці ігри згуртували і загартували спортсменок. Такої підтримки та командного духу ніхто навіть не очікував! Жіночі команди порвали всі стереотипи про кмітливість та спритність. Ви найкращі!

Бажаємо нашим предсавницям і їхньому тренеру продуктивних тренувань та нових перемог!

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА