Засідання виконавчого комітету: коротко про основне

  • 96

Фото без опису

63 питання порядку денного розглянуто сьогодні на засіданні виконавчого комітету, яке провів міський голова Володимир Нестеренко.

Пріоритетними питаннями були і залишаються питання соціального спрямування.

Зокрема, схвалено рішення про надання 4 мобілізованим громадянам та членам їх родин разової грошової допомоги в розмірі п’ять тисяч гривень кожному, по стільки ж буде виділено 6 пораненим бійцям та на лікування 4 військовослужбовцям у зв’язку з погіршенням стану здоров’я під час участі в бойових діях.

4 дітей військовослужбовців забезпечено безкоштовним харчуванням.

Також ухвалено рішення про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом 32 жителям Гадяцької міської територіальної громади, згідно з поданими заявами.

Попередньо всі проєкти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.

У ході засідання також було прийнято низку рішень про затвердження висновків комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Гадяцької міської ради. Також розглянули роботу цієї ж Комісії та Опікунської ради при виконавчому комітеті Гадяцької міської ради з питань опіки та піклування над повнолітніми за 2023 рік.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.