У Гадячі відбулося змагання дівчат з міні-футболу

  • 71

Фото без опису

27 березня відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради за консультаційної і організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі комунальної установи «Гадяцька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Гадяцької міської ради та Гадяцького ліцею №2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради проведено змагання дівчат з міні-футболу в залік І Гімназіади громад.

У змаганнях брали участь 5 команд.

Шляхом жеребкування команди було поділено на 2 групи. Переможці груп у фіналі визначили переможця змагань, а команди, які посіли у свої групах другі місця, визначали переможця у боротьбі за третє місце.

Команди продемонстрували відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. А кожен поєдинок запам’ятався захоплюючою азартною, але дружньою боротьбою.

За підсумками змагань місця між командами розподілилися наступним чином:

І місце – команда Гадяцької міської територіальної громади;

ІІ місце – команда Лютенської сільської територіальної громади;

ІІІ місце – команда Сергіївської сільської територіальної громади;

ІV місце – команда Великобудищанської сільської територіальної громади;

V місце – команда Краснолуцької сільської територіальної громади.

Переможців турніру нагороджено дипломами відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради і комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради.

Дякуємо за підтримку і допомогу в організації проведення змагань колективам комунальної установи «Гадяцька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Гадяцької міської ради та Гадяцького ліцею №2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради.

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА