Наші представниці серед найкращих учасників регіонального етапу Міжнародної економічної олімпіади!

  • 61

Фото без опису

Участь у Міжнародній економічній олімпіаді – це не лише важливий крок у розвитку особистості, але й відмінна нагода продемонструвати свої здібності та спільно здобуті знання, випробувати себе в ролі майбутніх лідерів економічної галузі.

Основною метою Міжнародної економічної олімпіади, заснованої Інститутом економічної освіти (INEV) в Чехії у 2016 році, є підвищення зацікавленості здобувачів освіти у вивченні економіки. Економічна олімпіада в Україні проводиться за сприяння Міністерства освіти і науки України та підтримки Національного Банку України, Київської школи економіки, Студії онлайн освіти EdEra та Української академії лідерства.

Економічна Олімпіада складається з чотирьох етапів. Участь в олімпіаді на першому етапі взяли понад 9000 здобувачів освіти із 20 країн.

Участь в олімпіаді на другому регіональному етапі Центрального регіону взяли учасники, які на попередньому етапі набрали найбільшу кількість балів. На цьому етапі учасники і учасниці змагалися за змогу представляти свій регіон у Національному фіналі в Києві.

І тут ми маємо чудовий результат! Адже серед 18 найкращих учасників нашого регіону є і наші представниці – учениці Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради: АННА СУШКО (9 клас) і ОЛЕКСАНДРА ТАРАСЕНКО (10 клас).

Щиро вітаємо наших талановитих представниць та дякуємо Анні та Олександрі, а також їх наставниці Світлані Іванівні ГАРНАЗІ, за представлення нашої громади на цьому заході.

Бажаємо нових звершень, невичерпної енергії для досягнення нових висот і нескінченного інтелектуального розвитку!

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА