Наші представниці серед переможців обласного етапу Міжнародного екологічного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття»

  • 87

Фото без опису

У лютому-березні 2024 року Полтавським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено обласний етап Міжнародного екологічного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття».

Метою конкурсу є поповнення знань дітей про рослинний світ, формування основ екологічної культури та мислення, розвиток спостережливості, образної пам’яті, уваги, кмітливості, виховування любові до природи, бережливого ставлення до навколишнього середовища. Конкурс проводиться у співпраці з Міністерством екології та природних ресурсів України та Українським товариством охорони природи. Організатором конкурсу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Участь у обласному етапі конкурсу взяли 286 учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти відповідного віку з 29-ти територіальних громад області та 2-х закладів освіти обласного підпорядкування.

До обласного оргкомітету було надіслано 268 робіт відповідно до номінацій: «Екологічна сумка з мотивами природних об’єктів – Квітки буття», «Природні об’єкти «Квітка буття» очима дітей», «Один день з життя природи».

Всі роботи виконані на високому художньому рівні та у повній мірі розкривали тему конкурсу.

Приємно, що серед переможців конкурсу є і наші представниці – авторський колектив у складі Катерини ФРОЛОВОЇ, Анастасії ФИЛЬ, Каріни МОРШНИ, Анастасії КРЕВСУН, вихованок гуртка «Екологія» Миргородської філії МАН при Гадяцькому ліцеї № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради, яких у номінації «Природні об’єкти «Квітка буття» очима дітей» нагороджено дипломами ІІІ ступеня Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (Керівник: Людмила Володимирівна КРАВЧЕНКО).

Вітаємо наших переможниць та їх наставницю. Бажаємо завжди рухатися вперед, підкорювати нові вершини. Нових вам злетів, нових перемог, бажання творити, мріяти й жити на благо України!

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА