Звернення міського голови з нагоди Дня пожежної охорони

  • 34

Фото без опису

Сьогодні вшановуємо титанічну працю наших героїв, рятувальників, сміливих та самовідданих людей – працівників пожежної охорони.

Шановні вогнеборці! Ваша професія – одна з найскладніших, адже завжди пов’язана з ризиком та непередбачуваністю. Кожен ваш робочий день – це випробування професіоналізму та сили духу, а кожна ліквідована пожежа та аварія – врятовані людські життя.

Окрім боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я мешканців нашої громади, майна від пожеж, дехто з вас героїчно виконує свій обов’язок у фронтових та прифронтових районах України. Ліквідовує пожежі, внаслідок обстрілів російськими окупантами, рятує людей з-під завалів розбомблених орками будинків…

Щира вдячність за працю та готовність прийти на допомогу за першим сигналом. Пишаюся тим, що безпеку жителів Гадяцької громади охороняють мужні, відважні та самовіддані рятувальники. Нехай же у вашій роботі буде якомога менше ризику, а стихія завжди підкоряється вам. Хай праця сторицею повертається вам здоров’ям, щастям та добром!

 

З повагою

міський голова Володимир Нестеренко