Проєкт порядку денного пленарного засідання сорок дев’ятої чергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 25.04.2024

  • 90

Фото без опису

Проєкт

 

Порядок денний пленарного засідання сорок девятої сесії

Гадяцької міської ради восьмого скликання 25.04.2024

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про затвердження актів про безкоштовну передачу матеріальних цінностей що знаходяться на балансі виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  3. Про затвердження Положення про комісію з розгляду питань надання грошової допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади в новій редакції.
  4. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  5. Про внесення змін до Комплексної програма соціальної підтримки дітей та молоді в Гадяцькій міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.
  6. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на 2022-2024 роки.
  7. Про внесення змін до Програми інформатизації Гадяцької міської територіальної громади «Цифрова Гадяцька громада» на 2024-2026 роки.
  8. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  9. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2022-2024 роки.
  10. Про затвердження Програми створення безбарєрного простору на території Гадяцької міської територіальної громади на 2024-2027 роки.
  11. Про внесення змін до Програми попередження аварійних ситуацій на об’єктах багатоквартирного житлового фонду міста Гадяча на 2022-2026 роки.
  12. Про затвердження Програми «Безпечна громада» на 2024-2026 роки.
  13. Про внесення змін до Програми захисту населення і територій Гадяцької міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню на 2022-2025 роки.
  14. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2024 рік.
  15. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2024 рік.
  16. Про перейменування вулиці Ляскіна в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  17. Про перейменування вулиці Комарова в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  18. Про перейменування вулиці Будька в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  19. Про перейменування провулку Кіндратенка в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  20. Про перейменування провулку Космодем’янської в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  21. Про перейменування провулку Кошового в місті Гадячі Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  22. Про перейменування вулиці Гагаріна в селі Малі Будища Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  23. Про перейменування вулиці Мічуріна в селі Малі Будища Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  24. Про перейменування провулку Гагаріна в селі Малі Будища Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  25. Про перейменування провулку Леніна в селі Малі Будища Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  26. Про перейменування вулиці Чайковського в селі Сари Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  27. Про перейменування вулиці Центральна в селі Харківці Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  28. Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Віталію Сватковському.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Тетяні Попушенко.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Наталії Лисак.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Сергію Коліньку.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у спільну часткову власність Валентині Лозі, Віктору Лозі, Світлані Лозі.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Юрію Кириченку.
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Олександру Плутенку.
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби Марині Храпаль.
  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби Віталію Швацькому.
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача земельної ділянки в оренду АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».
  39. Про відмову громадянам в затвердженні проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки Гадяцькій міській раді.
  41. Про відмову у встановленні земельного сервітуту фізичнй особі - підприємцю Кальченку Сергію Миколайовичу.
  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гадяцькій міській раді.
  43. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна Роману Журавлю та ПП «Епас».
  44.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок  Гадяцькому виробничому управлінню житлово-комунального господарства.
  45. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок  КП «Добробут».
  46.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гадяцькій міській раді.
  47. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки що перебуває в постійному користуванні землею ТОВ «Гадячсортнасіннєовоч».
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Віталію Кириченку.
  49.  Про внесення змін до рішення сорок третьої  сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання Гадяцької міської ради від 26 листопада 2023 року                   № 1894.
  50. Про внесення змін до рішення сорокової позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 07 вересня 2023 року № 1797.
  51. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміни цільового призначення ТДВ «Гадяцький елеватор».
  52. Про передачу в оренду земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна Віталію Яківцю.
  53. Різне