Відбулося засідання сесії міської ради

  • 76

Фото без опису

25 квітня під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося засідання чергової 49 сесії міської ради восьмого скликання. Присутні в залі – 15 депутатів.

Перед початком роботи присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто загинув за свободу і незалежність нашої держави.  Потім перейшли до розгляду питань порядку денного. Всього їх налічувалося 52, кожне з них попередньо обговорено на засіданнях комісій.

Депутати взяли до відома інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період. Затвердили Положення про комісію з розгляду питань надання грошової допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади в новій редакції. Військовослужбовцям матеріальна допомога на лікування  буде надаватися не одноразово, а при кожному зверненні.

Також у ході засідання внесено зміни до низки міських програм, зокрема: Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Комплексної програми соціальної підтримки дітей та молоді в Гадяцькій міській територіальній громаді на 2024-2026 роки, Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на 2022-2024 роки, Програми створення безбар’єрного простору на території Гадяцької міської територіальної громади на 2024-2027 роки, Програми «Безпечна громада» на 2024-2026 роки тощо.

Розглянуто блок майнових та земельних питань. Схвалено рішення про перейменування вулиць і провулків на території Гадяцької громади (з переліком нових назв можна буде ознайомитись у наступній публікації).